Foto: VIER

Regi Penxten blijft een begrip in de Vlaamse pop- en dancewereld. Onlangs werd hij nog bekroond tot ‘Mister Ultratop’, met meer dan 50 (vijftig!) Top 10-hits in de afgelopen 25 jaar (solo en met Milk Inc.).Maar daarnaast is Regi nog steeds de onbetwiste nummer 1 DJ van het land, met intussen ook al jaren een vaste stek op topdance-festivals zoals Tomorrowland.REGI weet ook keer op keer de muziekale verwachtingen overtuigend in te lossen. De voorbije jaren stond hij steeds garant voor één van de zomerhits, met o.a. ‘Ellie’ of ‘Summer Life’. De vraag om aan de 2020 editie van Liefde Voor Muziek deel te nemen was dan ook geen grote verrassing. België kent nu eenmaal bitter weinig artiesten met dit indrukwekkend ‘track record’.

Uit Liefde Voor Muziek is al meteen een nieuwe zomerhit ontstaan; misschien wel zijn grootste zomerhit ooit: ‘Kom Wat Dichterbij’, een cover van Gene Thomas.

‘Vergeet de tijd’, het nieuwe studio album van Regi, doet ook wat de titel zelf aangeeft. Het is een rariteit in deze drukke tijden dat je je volledig kan verliezen in een gans album vol ‘grote’ popsongs met gegarandeerd uren muziekplezier!

Na de succesvolle release van zijn album ‘Vergeet de tijd’, en de daarbij horende monsterhit ‘Kom wat dichterbij’ is dit hitalbum nu ook uit op dubbel-vinyl. Een must have voor elke REGI-fan!

Koop hier deze nieuwe release