Pim Symoens
Foto: PhotoNews

Pim Symoens werd na zijn deelname aan Star Academy een meisjesidool. Pim werd aangekondigd als ‘de nieuwe Koen Wauters’ die zowel zong als presenteerde. Maar het liep fout af voor Pim. Uiteindelijk belandde de zanger zelfs in de psychiatrie, maar nu heeft hij de pagina omgedraaid.

Pim werd onlangs voor het eerst vader en heeft zijn leven weer op de rails. En zijn muzikale droom heeft hij nog niet helemaal opgegeven.

Pim geeft in Dag Allemaal toe dat hij het showbizzwereldje mist: “Op dat podium staan… Weet je, applaus is het grootste orgasme dat je kan krijgen. Ik ben niet de beste zanger, maar zeker ook niet de slechtste. Maar dat is niet het belangrijkste. Op het podium telt er maar één ding en dat is de mensen entertainen. En daar was ik goed in. Als de mensen met een goed gevoel naar huis gaan, verdien je het om op dat podium te staan”, aldus Pim.

Momenteel wil Pim zich focussen op het vaderschap, maar in alle stilte werkt hij ook aan nieuwe nummers: “Het is een stille droom om opnieuw op een podium te staan of te presenteren”, klinkt het hoopvol bij Pim Symoens in Dag Allemaal.