Foto: Showbizzsite

Phil Kevin is nog steeds onder de indruk over wat hij meemaakte in Tenerife. “Het waren pure macho’s” zegt de zanger aan Herbert Verhaeghe op Ment TV komende zondag. Phil Kevin & Elisa waren in Tenerife om op te treden met inachtneming van alle coronaregels. Toen Phil een duet zong met zijn partner Elisa kwamen er naar eigen zeggen een hoop agenten aan vooral veel machogedrag vertoonden. Je voelt nog het shockeffect dat dit teweegbracht wanneer hij het vertelt.

Lennart Lemmens is er ook bij. Zijn rol in ‘Thuis’ werd besproken op café. “De rol van Stan ging overgenomen worden door een andere acteur, maar dat moest nog allemaal geheim blijven!”, zegt hij. Het goede nieuws kon hij nadien aan niemand melden, want zijn gsm was plat.

Noa Neal neemt haar hondje overal mee naartoe en die slaapt dan ook nog eens bij haar in bed. “In het Nederlands zingen is spannend, je staat er naakt, puur en het is je ziel … dat heb je niet in het Engels” zegt de zangeres.

Jimmy Colman : “Met Tom Dice mocht ik mee naar Oslo als backing vocal! Dat nemen ze mij niet meer af”

Herbert’ met Phil & Elisa Kevin, Lennart Lemmens, Noa Neal en Jimmy Colman is op zondag 14 maart tussen 10 en 12 uur te bekijken op Ment TV.