.
Stephanie Clerckx
maandag 6 mei 2024

Stephanie Clerckx verwacht kindje na twee eerdere miskramen

Emotionele getuigenis op sociale media.

Waar is de tijd dat we Stephanie Clerckx om de haverklap op één of ander feestje tegen het lijf liepen? Ja, dat is lang geleden en dat heeft onder andere te maken met het feit dat er nog weinig showbizzfeestjes zijn (ook die worden duurder om te organiseren) en de drukke bezigheden van Clerckx. Zij is namelijk werkzaam als pr-vrouw bij het wielerteam van Deceuninck Quick Step. Daar gaan ze mogelijk naar een tijdelijke vervanger op zoek moeten gaan, dit najaar verwachten Stephanie en haar partner een kindje.

In oktober is het zover laat Stephanie op Instagram weten. Een moment waar zij echt wel naar uitkijkt. Eindelijk licht aan het eind van een lange en donkere tunnel, deze zwangerschap kwam er niet zomaar.

Het is namelijk niet de eerste zwangerschap van Clerckx. Twee jaar geleden werd ze al eens zwanger, maar het werd een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Clerckx werd aan haar eileiders geopereerd en volgens de chirurg was er één eileider weg, de andere was in slechte staat. Stephanie, die toch een kinderwens had, kreeg het advies om met IVF te starten. Dat werd een lange lijdensweg. "Na 2 jaar, 2 miskramen en momenten waarbij de wanhoop compleet was, is er nu goed nieuws. Met dank aan de mensen van het UZ Brussel die Stephanie en haar vriend de afgelopen jaren fantastisch hebben geholpen.

Er komt dus een kindje aan, wij duimen voor Stephanie en haar partner. Proficiat allebei!

Bio van Stephanie Clerckx

Meer Over:

Stephanie Clerckx