.
Gers Pardoel
dinsdag 26 maart 2024

Nieuwe liefde Gers Pardoel is geen onbekende

Wie is ze?

Het liefdesleven van Gers Pardoel was de voorbije jaren behoorlijk woelig. Hij was jarenlang samen met Selina, die ook zijn manager was en de mama van zijn kinderen. Nadien volgde nog Ann-Sophie, met wie hij twee jaar samen was.

Gers was al een tijdje alleen, maar nu lijkt daar dus verandering in te komen. Hij viel voor de charmes van model, influencer en realityfiguur Lie Meurs.

Lie is geen onbekend iemand op televisie want ze nam al deel aan ‘Ex On The Beach’ en ‘Temptation VIPS’. Daar beleefde ze een kortstondig avontuur met Fabrizio Tzinaridus, schrijft Dag Allemaal.

Gers of Lie hebben nog niks zelf bevestigd, maar hun gezamenlijke skitrip lijkt toch het mooiste bewijs te zijn van hun relatie. Maar een officiële verklaring, dat zal nog niet voor meteen zijn.

Lie postte op Instagram een foto met daarbij de tekst ‘Hij neemt me niet mee naar Rome of Parijs, maar naar de Franse Alpen.’ Gers postte dan weer een foto met de tekst: ‘Ik neem je mee naar de Franse Alpen’. Ontkennen heeft hier dus nog weinig zin.

Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel