.
Fien, Thomas en Amber uit Boer Zkt Vrouw
vrijdag 3 mei 2024

Boer Thomas: “Ik was gewoon niks voor haar”

Ze stapte zelf op

Het zijn alweer heftige afleveringen geweest in ‘Boer Zkt Vrouw’. Terwijl de ene boer zelf zijn kandidaten naar huis moet sturen, ging het bij boer Thomas allemaal vanzelf. Hij zag twee van zijn vrouwen vanzelf opstappen.

Het waren Chloë en Silke die zelf besloten om de boerderij te verlaten en op die manier ook het programma te verlaten.

Bij Silke kwamen er geen romantische gevoelens naar boven wanneer ze bij Thomas in de buurt was en voor Chloë speelde de afstand tussen hen dan weer een grote rol.

“Voor mij was dat geen al te grote verrassing. Na gesprekken met beide dames had ik dit wel zien aankomen. No hard feelings dus. Als ze zelf niet de beslissing hadden genomen om te vertrekken, had ik hen waarschijnlijk zelf huiswaarts gestuurd bij het beslissingsmoment”, zegt Thomas in Tv Familie.

Thomas had er dus weinig moeite mee dat de dames zelf naar huis gingen zonder dat hij ze naar huis kon sturen. “Bij Silke had ik trouwens al snel het gevoel dat ik niet meteen iemand was voor haar. Langs beide kanten ontbraken er gevoelens. Bij Chloë, die in Nederland woont, speelde de afstand een grote rol. Begrijpelijk ook.”