Horecazaken hebben zwaar geleden onder de coronacrisis. Na wekenlange sluiting omwille van de coronamaatregelen, kunnen ze eindelijk weer klanten ontvangen – zij het voor velen op halve capaciteit omwille van de te respecteren 1,5 m afstand.

Mo’reen wil deze horeca-eigenaars daadwerkelijk een hart onder de riem steken. Zij geeft hen de kans zich tot 12 juli 2020 om middernacht aan te melden voor een VOLLEDIG GRATIS miniconcert om de klanten in hun zaak extra te verwennen tijdens het weekend van 1 & 2 augustus. Uit elke Vlaamse provincie worden 1 of 2 winnaars geloot waar Mo’reen het beste van zichzelf zal geven : kort maar vooral krachtig !!

Mo’reen heeft al een rijkelijk gevulde muzikale carrière achter de rug: zij stond op het podium met grote namen als Boney M , Umberto Tozzi , Johnny Logan en vele anderen . Zij toerde ruim een jaar met The Radio’s in binnen -en buitenland en is vaste waarde op de grootse shows van Vayamundo. Na een tijd van afwezigheid waarin zij koos om voor haar opgroeiende kinderen te zorgen , maakt zij nu een come-back.

Horeca- eigenaars kunnen voor meer info terecht via 0488 21 25 27 of door een privé bericht te sturen via fb naar Mo’reen .