Vandaag, vrijdag 23 april mag Johan Veugelers 34 kaarsjes uitblazen. Bij Ment TV laten ze zijn verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan. De populaire muziekzender zendt vanavond het concert ‘Nostalgische Accordeontoppers’ van Johan Veugelers om 21 u uit. Deze tv-special is gebaseerd op het gloednieuwe album van Johan, ‘Nostalgische Accordeontoppers’, dat een paar weken geleden verscheen. Op deze plaat brengt hij bewerkingen van de mooiste liedjes uit de jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw.

Voor dit project werd de zanger/accordeonist geïnspireerd door zijn opa zaliger, lezen we op menttv.be. Als kleine jongen leerde Johan de accordeon kennen dankzij zijn opa. Hij is nog steeds verliefd op dat instrument. “Het album is een eerbetoon aan mijn opa”, zei de muzikant.

‘Nostalgische Accordeontoppers’ is ook een prachtige theatervoorstelling die Johan snel weer hoopt te kunnen gaan spelen in Vlaanderen en Nederland.

Johan Veugelers met zijn ‘Nostalgische Accordeontoppers’ is op vrijdag 23/04 om 21 uur & zondag 25/04 om 19 uur te bekijken op Ment TV.

(Nico Vanaken)