Foto: Photo News

Het is ondertussen vijf jaar geleden dat Marthe, Klaasje en Hanne tijdens K3 Zoekt K3 gekozen werden als opvolgsters van Karen, Kristel en Josje. In Story geeft Marthe toe dat ze twijfels had of een nieuwe K3 wel zou aanslaan bij het publiek.

Er kwam dan ook best wel veel kritiek op de kandidaten: ze konden niet zingen, ze konden niet dansen… “Maar in elke job moet je kunnen groeien”, stelt Marthe in Story. “Ik heb het gevoel dat we er nu wel staan.”

“Vergeet niet dat wij meteen op een hoog niveau moesten meedraaien. Tijdens het eerste jaar stonden we meteen 120 keer voor een uitverkochte zaal. Ik stond heel vaak ziek op het podium, dat moet je niet onderschatten. Maar ik denk dat we intussen wel geaccepteerd zijn,” klinkt het bij Klaasje Meijer in het weekblad.

Hanne verduidelijkt dat ze de impact toch onderschat hadden: “We waren totaal niet voorbereid op dat nieuwe leven en de vaststelling dat duizenden mensen plots een mening over je hebben. Maar ons team heeft ons heel hard gesteund.”