‘Hou Vol’ de nieuwe single van Loredana is een super sterke Nederlandstalige ballad over het blijven doorgaan in moeilijke tijden, over het licht zien in plaats van de duisternis; een universeel thema, niet enkel in Corona-tijden

Loredana wil hierbij iedereen een hart onder de riem steken in deze toch wel moeilijke tijden.. Ook voor haar was 2020 een woelig jaar. Net voor de corona werd er bij de Limburgse zangers een tumor aan de lymfeklieren in de hals verwijderd. Toen ze opnieuw klaar was om te gaan optreden, sloeg de corona-crisis toe. Afgelopen jaar bracht Loredana slechts één single uit, het Italiaanse ‘Ti Sento’.

Maar deze periode bracht ook nieuwe kansen, en samenwerkingen tot stand. Zo schreef ze samen met Rowan Smeets & Thomas Geelen (bekend van Gers Pardoel ) de song ‘Hou Vol’. Haar partner Patrick Claesen vond het ook super om eindelijk na lange tijd nog eens Nederlandstalige popmuziek te producen. Loredana heeft 3 nieuwe Nederlandstalige nummers klaar en ‘Hou Vol’ is haar nieuwe eerste release. Ook staat ze in de startblokken om met 2Fabiola & solo als Loredana weer te gaan touren…Wanneer? Dat zal de toekomst uitwijzen.