“‘Het verhaal van 2020’ is een liedje geworden waarvan ik voorlopig een versie van 3’18” van gemaakt heb , misschien komt er nog een heel stuk bij de komende maanden, hopelijk met positief refrein en optimistische verzen… ik heb nu proberen te verwoorden wat we nooit meer zullen vergeten.”
Aan het woord Eddy Smets uit Broechem. De zanger brengt een nieuwe single uit met de titel ‘Het verhaal van 2020’.

“In deze moeilijke tijden heb ik zoals de meesten, die hun bezigheid geblokkeerd zien, tijd opgevuld met nieuwe liedjes schrijven en op te nemen. Ik wil daarvoor ook Rik Verbeek bedanken dat ik bij hem in zijn home-studio op veilige afstand mocht komen inzingen op zijn bewerkingen. Er kwamen ook een paar liedjes bij op de cd die veel gevraagd worden en het is dus een cd geworden met als titel:” VOOR DE FANS” omdat ik al 55 jaar op jullie kan rekenen.”

Aan stoppen denkt Eddy Smets nog niet, integendeel zelfs.”Ik hoop nog een tijdje te mogen doorgaan zolang mijn stem blijft zoals ze nu is en ik een optreden zonder moeite kan afwerken”, klinkt het zelfverzekerd.

Wie de nieuwe cd wil, kan terecht bij Eddy Smets, Kapelstraat 57 in Broechem.
De cd kost 15 euro en om die op te sturen betaal je 2,50 euro extra. Schrijf het geld over op BE64 4038 0117 9152 en Eddy doet de rest!