Foto: Peter De Smedt

Volgend weekend zou Dana Winner zowel op zaterdag als zondag optreden in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Ondertussen is de planning aangepast en zal het optreden van zondag ook op zaterdag doorgaan.

Dit is de verklaring van organisator House Of Entertainment: “Het zijn snel veranderende tijden in deze post-lockdown periode en daar willen we graag op anticiperen. Door de recente versoepelingen op het aantal toeschouwers en om de geplande productie voor de aankomende concerten van Dana Winner met volledige band te kunnen aanhouden hebben we besloten om alle tickethouders voor de concerten van zondag 19 juli te verplaatsen naar een uitgebreide capaciteit op zaterdag 18 juli. Iedereen die een ticket kocht, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.”

Er zijn trouwens nog tickets te koop voor deze concerten, maar ook voor een beperkt aantal concerten van andere artiesten. Wie al in Puurs was voor een pop-upconcert, weet dat het de moeite meer dan waard is. Tickets via popupconcerten.be .