Foto: VTM

Koen en Kris Wauters hebben een opvallende oproep gepubliceerd op Instagram. Daarop melden zij dat er verschillende fake accounts van Koen Wauters op onder andere Instagram, Facebook en Google Hangouts bestaan. “Koen Wauters heeft geen Hangout & Facebook account en neemt nooit rechtstreeks contact op via sociale media”, klinkt het .

Koen en Kris waarschuwen hun fans en daar is een reden: de afgelopen maanden zijn meerdere fans het slachtoffer geworden van de valsaards die geld proberen los te krijgen van fans. “Gelieve hiervoor waakzaam te zijn en weet ook dat in naam van (de echte) Koen Wauters nooit enige betaling wordt gevraagd. Tegen zulke schandelijke praktijken staan we helaas machteloos”, reageren Koen en Kris Wauters. Het duo geeft slachtoffers nog de raad om zeker aangifte te doen. “Mocht je slachtoffer zijn van oplichting, raden we je aan om dit aan te geven bij het meldpunt. meldpunt.belgie.be/meldpunt/nl/welkom”

Ook in verband met evenementen wil Clouseau de fans er nogmaals op wijzen dat alle activiteiten en evenementen van Clouseau steeds worden aangekondigd door Greenhouse Talent. “Tickets zijn enkel te bestellen via hun website of die van officiële ticketpartners”, klinkt het nog.