Foto: Chris Reilhof

Met zijn nieuwe singel: “Eindeloos verliefd” brengt Chris  Reilhof een oude hit van Joe Harris weer tot leven.

In de huidige coronatijden waarin artiesten hun optredens zagen verdwijnen en geen contact meer hebben met hun publiek en de media, is het des te belangrijker om in de belangstelling te blijven door nieuwe opnames uit te brengen. Vandaar dat Chris naar Bandit trok voor de productie van deze nieuwe single die werd uitgegeven door D en V.

Chris Reilhof werd eigenlijk dubbel zo hard getroffen door de huidige maatregelen waardoor ook zijn feestzaal, “De Wante” de deuren moest sluiten. Alle geplande evenementen dienden geannuleerd te worden, hetgeen uiteraard heel wat onzekerheid en hinder met zich meebracht. Met het vaccin in zicht valt het te verwachten dat Chris Reilhof zowel zijn zangcarrière als zijn feestzaal begin 2021 weer kan activeren. De nieuwe single is alvast de voorloper van een nieuw Full-album, want van 2014 tot nu bracht Chris maar liefst 14 nummers op de markt.

Na corona zullen er uiteraard opnieuw shows worden georganiseerd in “De Wante”. Deze zullen pas gepland worden wanneer er een concrete datum van heropening is. Het heeft trouwens geen zin om nu alle evenementen in te plannen terwijl de kans groot is dat die opnieuw moeten worden geannuleerd.

“Eindeloos verliefd” van Chris Reilhof is verkrijgbaar en te beluisteren via streaming en download bij de gekende portals.