Foto: Photo News

Bob Savenberg beleefde hoogdagen als drummer bij Clouseau en die periode heeft een enorme invloed op hem gehad, vertelt Bob in Story.

“Dat ik zo stil ben geworden, heeft ook veel met Clouseau te maken. Na een tijdje kon ik echt niet meer tegen die menigte. Ik sleepte me naar optredens. Ik ben toen van heel extravert naar introvert geëvolueerd. En die stille periode heeft eigenlijk lang geduurd. Maar ik zit weer beter in mijn vel sinds ik twee jaar geleden een life-, slaap- en jobcoach in de arm heb genomen”, vertelt Bob Savenberg in Story.

Uiteindelijk was het dochter Jade die haar papa opnieuw richting de muziek duwde. “Zijn liedjes waren zo mooi, dat kon toch niet zomaar weg zijn?” opperde Jade.

Bob Savenberg had het moeilijk toen zijn dochter hem vroeg waarom hij nu geen liedjes meer schreef. “Ik heb daar zelfs slecht van geslapen. Maar de dag nadien heb ik een piano besteld, en drie dagen later had ik al vijf nummers geschreven. De zin én de inspiratie waren helemaal terug”, aldus een enthousiaste Bob Savenberg in Story.

“Weet je dat ik er weer naar snak om op een podium te staan? Nooit gedacht dat ik dat nog zou zeggen…” aldus Bob Savenberg, die met dochter Jade alvast één fan in huis heeft.